Karanba er et sosialt prosjekt i Rio de Janeiro, Brasil. Med fotball som virkemiddel hjelper Karanba et stort antall barn og unge fra slumområder med personlig utvikling, utdanning og utfoldelse. Karanba samler og engasjerer mennesker i en tøff hverdag sterkt preget av kriminalitet og narkotrafikk.

Karanba handler først og fremst om å forberede fantastiske mennesker på livet. Det handler om langt viktigere ting enn fotball, seier eller tap. Det handler om å skape motivasjon og inspirasjon til å tro på drømmen om et bedre liv og en bedre fremtid.

Karanba tilbyr ( selvfølgelig gratis ) organisert daglig fotballtrening for sine deltagere. Til tross for at fotball ikke er et mål i seg selv i Karanba tilrettelegger vi også for en best mulig sportslig hverdag.

Siden oppstart i 2006 har Karanba utover sin daglige aktivitet lagt ut på årlige reiser til Norge, Sverige og Danmark. Vi tror sterkt at en hel måned på reise til en annen virkelighet i Skandinavia stimulerer våre deltagere til å tro på seg selv og til å tro at det går an å lykkes i livet på tross av bakgrunn og oppvekst. På reise får også våre gutter og jenter en mulighet til å leve ut sine drømmer gjennom deltakelse i Cup No 1 (Frederikshavn) , Gothia Cup (Gøteborg) og Norway Cup (Oslo).