En gruppe studenter fra den britiske skolen i Rio de Janeiro har valgt å samarbeide med Karanba

som en del av deres IB-program; «The International Baccalaureate® (IB) is committed to developing students who will make a meaningful contribution to the world, both during and after their education.» 

Studentene dedikerer tid og ressurser for å hjelpe våre ungdommer som deltar i Karanba-prosjektet. Studentene vil bidra på ulike måter i løpet av de neste månedene.

Første skritt i samarbeidet var et besøk til Karanba-basen i Sao Goncalo for å treffe deltakerne våre. Der lærte de Karanba-ungdommene hvordan de skulle spille fotball - på engelsk! Studentene forsterket betydningen av engelskundervisning ved å fortelle dem at hvis de en dag blir en berømt fotballspiller, må de kunne snakke engelsk til resten av verden! Dette er en flott måte å inspirere våre deltakere til å ta del av Karanbas utdanningsprogram.

Vi er takknemlige for muligheten gitt av den britiske skolen, og ikke minst til de engasjerte studentene. Vår ambisjon er å etablere et langsiktig forhold med skolen og bli en naturlig del av dette programmet.

Neste steg i samarbeidet er et fundraising event i september. Følg våre oppdateringer for å se hvordan du kan bidra!