Lei do Incentivo er en mulighet for enhver bedrift til å gjøre en forskjell for lokalsamfunnet.

En mulighet til å gjøre medarbeiderne enda mer stolte av hva selskapet står for ved å gi tilbake. En mulighet for å utvikle morgendagens medarbeidere. Og det uten å bruke en krone! Hvordan? Ved å sette av 1% av selskapets allerede budsjetterte skatter på en sperret konto kontrollert av myndighetene som går direkte til Karanba.

Karanba er en norsk, ideell organisasjon som opererer i delstaten Rio de Janeiro. Med fotball som instrument hjelper Karanba et stort antall barn og unge fra slumområder med personlig utvikling og utdanning, og gir dem muligheten til å utfolde seg. Disse aktivitetene gir barn et alternativ til passivitet og kriminalitet.

En av Karanbas ambisjoner er å bidra til å utvikle neste generasjons dedikerte medarbeidere. I tillegg til å tilby deltakerne et variert spekter av profesjonelle kurs, er det den daglige coachingen på atferd, holdning, mestring og selvfølelsen som gjør forskjellen. Vi er stolte av å si at mange av våre tidligere deltakere er nå ansatte hos våre partnere og i andre brasilianske selskaper.

Bli kjent med prosjektet på www.karanba.org og kontakt marit@karanba.org for å komme i gang i dag!