I 2011 ble Daniel Moraes de Albuquerque med i Karanba. Han drømte om å bli proff fotballspiller, akkurat som veldig mange andre unge brasilianere. For mange er dette den eneste drømmen de har.

Daniel jobbet hardt for å lykkes som fotballspiller. Karanba kunne by på strukturerte treninger med profesjonelle trenere og solid utstyr, og en plattform der han kunne forbedre ferdighetene sine på fotballbanen.

Karanba har dog også et stort fokus på utdanning og personlig utvikling. Dette hadde også Daniels foreldre. Spill gjerne fotball, men hold deg på skolen!

Som 17-åring fikk han en stor mulighet. Et fullt stipend for både videregående og høyere utdanning.

I møte med et stort veiskille valgte Daniel utdanning.

En ny drøm ble til, og utdannelsen som sivilingenør fra Estácio Universitet sikret han en god og stabil jobb i det offentlige, der han er ansvarlig for samarbeidsavtaler med partnere i næringslivet. Han har sett hvordan hardt arbeid og godt utnyttede muligheter betaler seg, og selv om han nå har god jobbsikkerhet tillater han seg selv å drømme videre...

- Jeg vil veldig gjerne ta et nytt steg i karrieren min! Det er så mange muligheter der ute. Jeg tenker olje og gass er en interessant industri, og jeg skulle gjerne reist til andre land for å studere eller på andre måter lære mer. Å reise til Norge ville vært en drøm! 

Daniel kontaktet Karanba denne våren, for å si tusen takk for tiden han tilbrakte som deltaker i prosjektet, samt for å se etter nye dører å åpne. 

Vi er utrolig stolte av det Daniel allerede har oppnådd, og veldig takknemmelige for at han tilbyr seg å komme til basen vår i São Gonçalo for å snakke med barn og unge som er i samme situasjon som han var.

Og selvfølgelig åpner vi veldig gjerne dører!

Dersom du vil komme i kontakt med Daniel, for å enten vurdere CV'en hans eller for å bare si Parabéns (gratulerer) kan du sende en epost på portugisisk eller engelsk til danielmoraes.pmdc@gmail.com

Han vil også delta på boklanseringsfesten vår 13. juni. Vi ser frem til å se deg igjen, Daniel!