Rapport fra Karanbas sosialpedagog!

For å sikre personlig utvikling, oppfølging mot hjem og skole blant våre deltakere har vi på hovedbasen vår sosialassistent, pedagog og psykolog, som står for oppfølging av både deltakere og deres familier.

Støtt Karanba!

Karanba utfører i disse dager en kampanje for å reaktivere gamle medlemmer og forsøker å rekruttere nye! Dette vil kunne gi oss muligheten til å videreutvikle vårt undervisningstilbud "Inspirere for å velge utdannelse".

Karanba trenger deg!

Karanba trenger sponsorer / støttespillere!

Karanba deltaker tatt ut på U15 landslaget til Brasil!

Tidligere Karanba deltaker tatt ut på U15 landslaget til Brasil! Han spiller for øyeblikket i Fluminense. Vi gratulerer Wallace Oliveiraa!!!

Karanba X på TV 2!

Søndag 15-05-2016 viser TV 2 vår film Karanba X i sitt program under reklamefrie dager! Vi er glade og stolte!

Foredrag om Narkotika!

Den 28. april og 5 mai 2016 hadde vi forelesninger som omhandler problemer rundt bruken av narkotika for våre juniorer og ungdommer mellom 14 og 20 år.

Karanba X på TV Haugaland!

Karanba X vises på TV Haugaland som er Norges største lokale tv-stasjon med 66000 seere hver uke. Filmen vises 24 ganger i døgnet på følgende datoer:

Karanba prioriterer utdannelse!

I vårt jubileumsår er det et prioritert hovedfokus å styrke utdanningstilbudet vårt!

Besøk fra Haugetun Folkehøyskole!

For andre året på rad får Karanba besøk fra Haugetun Folkehøyskole.

Torneio Karanba 2016!

Lørdag den 16. april inviterte vi våre støtte prosjekter i nærmområdet i Sao Goncalo til gode opplevelser gjennom fotball.

Taca Cidade de Nova Iguacu!

Karanba bekrefter deltagelse for våre jenter i turneringen Taca Cidade de Nova Iguacu, hvor vi de siste 4 årene har spilt finale. Vi gleder oss!

Moments!

Vi viser i dag del 1 av en ny serie filmer som har som mål å vise øyeblikk fra hverdagen i Karanba's arbeid i Rio de Janeiro.

Karanba X på youtube!

Karanba X nå også på youtube! Hvis du ikke fikk sett filmen på TV Norge i påsken, kan du se den her! Filmen er regissert av Brede Korsmo med soundtrack av Hifi-Scifi

Karanba på Reklamefrie dager på TV Norge

Vi er stolte og glade for at filmen Karanba X skal vises på reklamefrie dager på TV Norge! Filmen vises med jevne mellomrom på Langfredag og første Påskedag.

Davi imponerer på Island!

Davi skriver i dag kontrakt med klubben Leiknir Reykjavík... Gratulerer!!!

Seier over Fluminense!

Vårt juniorlag vant 2 - 1 over Fluminense i treningskamp torsdag og vi ser frem til seriestart i Campeonato Carioca på onsdag.

Bli støttemedlem!

Bli støttemedlem! Private donasjoner er hovedgrunnlaget og hjertet i Karanbas arbeid. I jubileumsåret 2016 er et definert satsningsområde å styrke vårt utdanningsprogram.

Bold Rock

Priscila har vært med i Karanba siden oppstart av jentesatsningen i 2011 Hun har fått stipend og går på Trinidad State Junior College i USA.

Sponsor bevis 2016!

Vi er nå i gang med vårt eksklusive sponsor bevis for 2016! Sponsor beviset blir designet av en stor brasiliansk kunstner, vi viser i den anledning hans arbeid fra i fjor som går ut til våre sponsorer som takk for støtten i 2015.

Davi til Island

Tidligere Karanba deltager Davi Silva har fått muligheten til å vise seg fram hos den islandske klubben Leiknir Reykjavík.

Turneringen ”Sebastiao Leonidas”

Det var hyggelig å bli invitert av Botafogo til turneringen ”Sebastiao Leonidas”. Vi er godt fornøyd med egne prestasjoner.

A Briliant Future

Dream Learn Work er en viktig samarbeidspartner for Karanba. Karanba har med to deltagere i deres nye film som heter “A Brilliant Future”.

Carnaval 2016

Grunnet Karnavalet har vi for tiden en liten pause i Karanba. Vi ønsker i den anledning å vise en film som viser litt av livet i gatene. Samtidig ønsker vi alle et flott Karnaval!

Rio Lusaka

I forbindelse med vårt 10 års jubileum kommer vi i tiden fremover til å vise dokumentaren “Rio Lusaka Gothenburg”.

Nytt år, nye muligheter!

Vi er i full gang med våre aktiviteter igjen. Yrende liv på basen vår i Sao Goncalo, til tross for at det brasilianske året ikke begynner fullt ut før etter karnevalet. Vi ser frem til alt vi skal få til i vårt jubileums år.

Hjemme best?

I en hverdag sterkt preget av fattigdom har Karanba helt siden oppstarten sett det nødvendig i å tilby ekstraordinær støtte til enkelte deltakere og deres familie.

Graduering med Dream Learn Work

Graduering av studenter fra Dronning Silvias Abrigo prosjekt!

Åpning av nye klasserom

Nye klasserom åpnet av den Brasilianske Ambassadøren til Norge!

Kronprins besøk

Kronprinsen i Rio de Janeiro!

Besøk fra Profilgruppa

På initativ fra Innovasjon Norge mottok Karanba en delegasjon på 45 personer fra Profilgruppa

Malermestrene fra Norge på besøk

Satte farge på tøff hverdag!

Karanba inntok Stortinget!

For å fylle dagene mellom et fantastisk opphold på Gol og oppstart av Norway Cup, var Karanba-teamet invitert til omvisning på Stortinget lørdag 25. juli.

Oppgradert kjøkken fra Nobel Catering & Conditori AS

Nobel Catering & Conditori AS var en av våre første sponsorer og har vært en viktig og tilstedeværende sponsor helt siden 2008.

Yrkesmesse 23. juni

Tirsdag den 23. juni arrangerte vi i Karanba kvartalsmessig yrkesmesse for våre eldste deltakere.