"Qual é o seu nome?" [ Hva heter du? ] Del: 1

Qual é o seu nome? er Karanbas egenproduserte serie regisert av Brede Korsmo. Soundtracket er designet av Jay King og er mastret i High Path Studios. 

 

Serien har satt seg et mål å vise et litt dypere utdrag av hverdagen til Karanbas deltagere en vi vanlighvis viser. 

 

BREDE KORSMO gav WILLEN et lynkurs i bruk av et Kamera og en del av filmen er regisert av WILLEN selv. Han viser oss utdrag fra sin hverdag noe som var inspirasjonen til resten av dokumentaren vi produserte.

 

I første del møter vi WILLEN DE PAIVA BESSA en 15 åring som har vært med i Karanba i nærmere 5 år. Vi møter også moren hans DÉBORA SEVERO DE PAIVA som jobber som rengjører Karanbas kontorer hver mandag. I tillegg henne møter vi søsteren KASSIANE DE PAIVA BESSA, 13 år og halvbroren WERLLEN DE PAIVA, 3 år.

 

WILLEN har en drøm og for å komme til bunns i hvor den kommer fra, hang jeg meg på WILLEN og familien hans for å dokumentere utdrag fra deres liv hos Karanba samt veien til og fra deres hjem i Itambi hvor familien bor. 

 

Dokumentaren tar form som en roadmovie og er filmet i en slags rock & roll stil, uten iscenesatte scener. Målet er hele tiden å være så ekte så mulig. Målet er å vise litt mer fra realiteten mange av våre deltagere lever i og hvordan Karanba har forandret livene deres.