Studentene diskuterer Karanba som en vellykket modell for samfunnsansvar ved ISDE-master i idrettsledelse og juridisk kompetanse med FC Barcelona.

Stefano Malvestio presenterte Karanba til åtte-åtte studenter av ISDE-master i idrettsledelse og juridiske ferdigheter med FC Barcelona under et foredrag den 23. november i ISDEs hovedkvarter i Barcelona.

Studenter fra hele verden fikk muligheten til å bli kjent med Karanba, takknemlig for sin historie, kontinuerlig vekst og utvalgte aktiviteter. Spesiell vekt ble lagt på nylige initiativer tatt av Karanba for å styrke utviklingen og deltakelsen av kvinnelig fotball, for eksempel "New Cinderella" -prosjektet. Reaksjonene var ekstremt positive, med mange av studentene som uttrykte sin interesse og beundring for Karanba, samt deres intensjon om å støtte, dele og bidra med prosjektet.

ISDE-master i sportsadministrasjon og juridisk kompetanse med FC Barcelona er en mastergrad for kandidater i bedriftsøkonomi, lov og økonomi, samt for fagfolk fra andre felt som ønsker å utvikle sine karrierer i sportens verden.