I år blir det en litt annerledes jul. Jeg gleder meg like mye som alltid, men forhåpentligvis blir det ikke så mange pakker med «Eirik» på under treet på julaften.

Pakker eller ei, alle er ikke like heldig som meg! I 2012, dagen etter at Hødd slo ut Brann i NM, reiste jeg og min far til Rio De Janeiro i Brasil for å besøke Tommy Nilsen og fotballprosjektet "Karanba" . Her fikk jeg se liv i kontrast til mitt, og til alle oss som vokser opp med blant annet Hødd. 

Selv om Karanba handler om fotball er det først og fremst et sosialprosjekt. Men med fotball som virkemiddel hjelper Karanba et stort antall barn og unge fra slumområdene med personlig utvikling, utdanning og utfoldelse. 
Dette besøket gjorde et så sterkt inntrykk på meg at jeg i 2013 bestemte meg for å bli Karanba-fadder og det har jeg vert siden.

Jeg har lenge blitt spurt om hva det er jeg ønsker meg til jul og nå har jeg bestemt meg. I år ønsker jeg meg at barn og unge som er med i «Karanba» skal få en bedre jul og ikke minst dager, måneder fremover. Jeg har bestemt meg for at alle de pengene som skal bli brukt på gaver til meg skal bli satt inn på en konto som jeg gir til Karanba. I år skal min jul handle om å gi, ikke om å få. Det er den største gleden for meg. Jeg vil gi Karanba en fantastisk jul og en bedre kvardag.

For ca 2 år siden hadde Christoffer Remøy Endresen et lignende prosjekt under navnet "Prosjekt Superhelt". Dette inspirerte meg. Nå håper jeg at jeg klarer å inspirere DEG, nok til at du vil gi en eller flere av dine «julegaver» videre til Karanba!

På gaven til Karanba vil jeg legge ved et kort satt sammen av bilder av alle som har bidratt - med stort eller smått! Mitt andre julegaveønske er at flere denne julen vil være med på å utgjøre en forskjell for gutter og jenter i Rio´s favelaer.

Bli med på laget! Sammen kan vi «score» for Karanba!

Konto: 3797.04.67851
Vipps/MobilePay: 97487049 merk beløpet med «karanba gave»

Dersom du vil være med på å ha et lite profilbilde på gavekortet til Karanba så send et bilde på 97487049

Les mer og bli inspirert! http://www.karanba.com/gi-din-stotte/karanba-norge

Del gjerne innlegget!

Pasning fra Eirik Franke Saunes
Hødd & Karanba

Tusen hjertelig takk for nok et fantastisk initiativ Eirik! Gjennom dette har du allerede skapt julestemning i Karanba og for meg personlig. Jeg har sjelden møtt en så gjennomført ordentlig ungdom som deg. I over 11 år har Karanba påvirket barn og unge med verdiene du representerer. Det handler om å bry seg og det handler om et sterkt ønske om å gjøre en positiv forskjell i livet til noen som vokser opp uten de samme muligheter vi er vant med fra Norge.

På vegne av alle dine venner i Karanba – Tusen hjertelig takk – sammen realiserer vi drømmer og forandrer liv! Med de aller beste ønsker om en god jul til deg og din Familie! Ydmyk, takknemlig og rørt – Tommy.